Vad hände där?

Är du också en av dom som gärna skulle kunna tänka dig att bryta både fötter och ben, bara du fick göra det i ett par Jeffery Campell?Men vad fan hände här?


 



Om nu någon Jeffery ska bryta mina fötter ska det då vara de glittriga eller de svarta. Kommer det rosa skorna och knackar på dörren och säger att det vill bli mina springer jag!


"Down for whatever, When i comes to you I could make love on the floor"


test - tror jag lyckades :D


Min stora kärlek 2008 (a)


SkitungeN



Snälla mig själv, kan du komma ihåg det här tills nästa vecka nu?!?!
Åhh självklart missade jag att baletten började 18:15 och inte 19:15 när jag ville. KUL mm KUL verkligen! ska vi se om vi ska glömma dansen imorgon också kanske? Inget är omöjligt när man heter Emma inte!


Take me to wonderland


När ingen annan ser


Prima ballerina


(Jag i mitten)

Sjuk hur snabbt tiden går. Känns som om detta vore igår. Underbart att drömma sig bort ibland. Just den här dansen handlade om en försvunnen sko som jag hade tappat bort *hehe* och alla dom andra var dockor/älvor som skulle hjälpa mig att hitta den. Kändes väldigt annorlunda men också väldigt roligt att få "spela huvudrollen" i ett balettstycke. Och om det är någon som undrar ifall den försvunna skon hittades kan jag tala om att det gjorde den bannemej!


Emma <3 citat


Håll huvudet högt, vänd om och skratta


weheartit.com


250 Dagar


Sitter hemma och känner mig ovanligt duktig. Jag försöker få ihop ett tal till min nästa retoriklektion på tisdag. Alla ska hålla ett informernade tal och jag har valt att mitt tal ska handla om studenten 2012 *längtar*. Det är dock lite svårare att knåpa ihop ett bra tal än vad jag trodde det skulle vara. Men jag tror jag har fått ihop en bra grund som jag ska skriva vidare på. Sen ska jag även fortsätta läsa vidare i boken stolthet och fördom ska som vara utläst på fredag. Herregud vad roligt jag ska ha idag verkligen. Nä men seriöst så är boken faktiskt riktigt bra. Nu ska jag dock ta mig en välförtjänt pluggpaus och kolla på preatty little liars!
Duktig Chey!


RSS 2.0