Ibland är det inte lätt

Haha fan va jag garva när jag tig upp telefonen och möttes av denna. Inte så lämpligt kanske i och med att jag satt på en lektion.


Dagens kloka citat ifrån elsas mode

 

"min pappa har alltid sagt att lögner kommer tillbaka och biter dig i arslet. men har tror också att stumpor passar i sandaler. så mycket vet han om livet."

Gode Gud, för ja ta en godis till?

Ja det får duuu


*HAPPYFACE*


firas med en sub!


Äntligen är MATTE D klar! eller aa det beror väl på om man klara't eller inte. men det återstår att se. klarade jag det här provet tror jag jag kör på med matte E med. den som lever får se. Men nu väntar andra halvan av min uppsats på att bli färdigskriven, efter det 1 kapitel kemi och sedan 60 sidor religion. sa jag att detta ska bli klart ikväll?? klockan är cirka tjugoisju nu. men vafan nu kör vi!


bild: weheartit.com


I'm to Young to belive it's not gonna be okey

Mattekemisvenskaciscoitlabbenfysik i kvadrat. där har ni mitt liv just nu. Men jag tror faktiskt att jag kommer klara a'T till slut. En trevlig sak jag kan lägga till i min ekvation är killar ^3 ;) och glöm inte att Om man deriverar tjejer (cosx) med killar så får
Man (-sinx) och killar är lite minus men oroa dig inte! Alla vet att - - är det samma som +. det är en regel och har alltid vart.

Nu ska jag återgå till mitt tv program och möla godis. Ps. Kom precis på att det var inspelat så jag såg hela reklamen i onödan.


Smartass

När jag ändå inte kan sova ligger jag här och grubblar och fick en väldigt bra ide som jag måste prata med Babe om imorgon :) så nu Har jag en påminnelse ! Och en till, påminnelse #2 - miniräknaren!!!


Too lost in you


Dagens koffeindos - avklarad


Keep calm and eat a cupcake


RSS 2.0