From that to this

Ett tips, skaffa en snäll kompis som flätar åt dig.


Nelly high heels


Wehoi, NU FÅR NI...

...EN VÄLDIGT SEXIG MATBILD! Eller vad säger ni?? Min dag har i stort sett bestått av mat på ett eller annat sätt. Åt en härlig lunch med mamma och mormor i hamburgsund. Kvällen spenderades med Babe, frugan, "mamma-Kronlid" samt tyke. Vi åt tacos och hade det allmänt bra! Mysigt värre. Det märks dock mer och mer att sommaren börjat ta slut. Det är lite blandade känslor så jag tänkte bara flyta med och göra det bästa av saken. Mysiga tekvällar i mörkret är faktiskt inte så pjåkiga, speciellt inte om man kan mysa i nya höstkläder samtidigt.


Iheartshoes.com

Yeap passade på att införskaffa ännu ett par skor. Drop dead gorgeous! Skulle jag våga påstå. Kärlet vid första ögonkastet, My new Apple of the eye. Ja jag tror ni förstått min poäng. Dessa hittades på scorett i Göteborg förra veckan.


Trött fredag, tröttare lördag och koma söndag!

Sitter just nu på donken och äter nuggets på min rast. Men det gör jag inte alls länge. Jag gjorde dock det när jag började skriva haha, men jag hann inte klart eftersom jag blev inropad. Hade och väldigt go kväll igår. Klänningen är den ni ser på bilden. Till det hade jag en svart kavaj som "jacka" och en toffs i vit. En sån som ska dölja dom andra toffasarna. Fattar ni?? Jag förstod inte ens min förklaring så det får bli en bild nån gång. Nu ska familjen iväg och käka glass så vi hörs!

(skulle kommit upp igår)


what to do, what to wear

Har precis sattt på mig mitt ansikte och väntar nu på att min babe friberg ska komma hit. Vi planerar att gå ner till min granne. Första gången jag dricker efter min körtelfeber, spännande spännade. Funderar förövrigt på vad jag ska ha på mig imorgon då vi ska hem till nån beknat till Alex som fyllt år. Vad jag förstår verkar det vara någon typ av ett "finare kalas" så jag tror jag ska ta en kläninng som jag köpte senast i helgen, aldrig använd vill säga. Det låter väl fint nog? Sen så är ju klänningen fin också så klart, kanske bör nämna attdet inte är en nyinköpt trasa. Tänkte även dra en svart kavaj över den för att matcha min boytoy ;) (förlåt) 
 
Om inte det blir bra kanske jag skiter i det här och kommer i min balklänning. Skulle nog dock känna mig lite "överfinklädd" lite finare än alla andra dvs, ( BA SKAJJA DIN SNOBB) haha skämt åsido. Nu har jag haft mitt roliga dags att gå, köss hajjjj 
 
PS TILL MIN FRU: Om du inte sett det än så har jag fått tag i sovplatser till oss i stockholm nu, just so you know.
                              
 
Kanske får för mig att dyka upp såhär, who knows?? 
 

Prinsen är hemma

Och det märks! Är man smart gör man som det står och går inte in...


Mysig morgonstund

Har en mysig morgonstund med mig själv. Med mareld te och annanssticks. Igår natt när jag gick och la mig gick en gammal goding på tv så jag spelade in den och ser den nu. Jättegorillan Joe, om någon känner igen det? Såg den jämt när jag var liten iaf. Med mina dåvarande grannar Anna och Oskar.


Skynda att fynda

Var ju som jag nämnde på freeport idag, och fick med mig denna skönheten hem. Yep gott folk, jag planerar att se ut som en orm till hösten. Kan säga att det vart ett riktigt fynd. Den var under begränsad tid nedsatt ifrån 500 svenska riksdaler ( det är games of thrones nördigheten som talar) till 150. Hittade såklart massor av fler saker men dom kommer upp i senare inlägg. Det mesta av det i alla fall skulle jag tro! Glömde nämna vart (smart ass) MQ.


snabba cash...

Idag var jag åter på jobbet efter en riktigt go helg i göteborg. Bilder kommer senare när jag lyckas sno några från min pojk som var mycket flitigare med kameran än jag. Det började med att Alex bokstavligt talat drog mig upp ur sängen på fredagsmorgonen. Jag är världens tidsoptimist och tyckte att vi hade god tid på oss även om vi gick upp 1 timma senare. Alex är dock en GROV tidspessimist och höll inte riktigt med mig. Åt oss mätta på chokladpannkakor som är min standardfrukost när jag är hos min Åleeex. Vi passade även på att titta på ett avsnitt games of thrones som vi följer, inne på säsong 2 nu faktiskt! Är beroendeframkallande, skitspännade och asbra skulle jag vilja påstå. Väl nere i göteborg visade sig Alex vara en livs levande gps som tro det eller ej faktiskt visste alltingen! Kom till och med på rätt spårvagn med en gång. Jo det ska ni veta göteborgare, det kan faktiskt vara lite småknepigt! men inte i fredags inte. Vi dumpade våra väskor på hotellet och drog vidare till Universeum där jag äntligen fick se på min hajar! Dom hade ett antal med det var ändå bjässen Herman som jag fatsnade för. Det fanns även en gigantsikt svärdfisk som var cool...men inget slog Herman. Passade även på att ta en bild på den kvinnliga hajen Krister, en charmig sak. När vi var färdiga blev det en stunds vila med chips och liter fanta, lyckades få till ett par bra kvinnliga rapar. 
 
Senare på kvällen tog vi spårvagen till bergakungen där vi såg snow white and the humtsman - se den. 
 
Nästa dag fick Alex nästan putta ur mig ur sängen för att vi skulle hinna i rätt tid för att checka ut ifrån hotellet. Vi år frukost på ett väligt mysigt litet fick, dom hade som en liten lyxigare variant av subway mackor, de du babe! Dock värmde dom inte maten men jag överlevde, dom hade ju iaf curry! 
 
Liseberg var helskoj, var där nästan ifrån att det öppnade tills det stängde. 
 
Idag var det tillbaka till verkligheten. Stod upp i morse och jobbade ett 9 timmars pass. Ett av de roligaste passen på länge och tiden flög praktiskt taget iväg så jag höll på att missa när jag skulle gå hem. Det är inte ofta ett jobb är så kul! men så ska det ju vara nån gång ibland också. Så nu är jag några hundralappar rikare och jag planerar att spendera dom väl på freeport imorgon!
 
MVH // En trött donken-jobbande student! 

Weheartit - Sophia Bush snyggaste kvinnan som någonsin gått i ett par skor

 
 
 

Nu börjar det bli långt


RSS 2.0