snabba cash...

Idag var jag åter på jobbet efter en riktigt go helg i göteborg. Bilder kommer senare när jag lyckas sno några från min pojk som var mycket flitigare med kameran än jag. Det började med att Alex bokstavligt talat drog mig upp ur sängen på fredagsmorgonen. Jag är världens tidsoptimist och tyckte att vi hade god tid på oss även om vi gick upp 1 timma senare. Alex är dock en GROV tidspessimist och höll inte riktigt med mig. Åt oss mätta på chokladpannkakor som är min standardfrukost när jag är hos min Åleeex. Vi passade även på att titta på ett avsnitt games of thrones som vi följer, inne på säsong 2 nu faktiskt! Är beroendeframkallande, skitspännade och asbra skulle jag vilja påstå. Väl nere i göteborg visade sig Alex vara en livs levande gps som tro det eller ej faktiskt visste alltingen! Kom till och med på rätt spårvagn med en gång. Jo det ska ni veta göteborgare, det kan faktiskt vara lite småknepigt! men inte i fredags inte. Vi dumpade våra väskor på hotellet och drog vidare till Universeum där jag äntligen fick se på min hajar! Dom hade ett antal med det var ändå bjässen Herman som jag fatsnade för. Det fanns även en gigantsikt svärdfisk som var cool...men inget slog Herman. Passade även på att ta en bild på den kvinnliga hajen Krister, en charmig sak. När vi var färdiga blev det en stunds vila med chips och liter fanta, lyckades få till ett par bra kvinnliga rapar. 
 
Senare på kvällen tog vi spårvagen till bergakungen där vi såg snow white and the humtsman - se den. 
 
Nästa dag fick Alex nästan putta ur mig ur sängen för att vi skulle hinna i rätt tid för att checka ut ifrån hotellet. Vi år frukost på ett väligt mysigt litet fick, dom hade som en liten lyxigare variant av subway mackor, de du babe! Dock värmde dom inte maten men jag överlevde, dom hade ju iaf curry! 
 
Liseberg var helskoj, var där nästan ifrån att det öppnade tills det stängde. 
 
Idag var det tillbaka till verkligheten. Stod upp i morse och jobbade ett 9 timmars pass. Ett av de roligaste passen på länge och tiden flög praktiskt taget iväg så jag höll på att missa när jag skulle gå hem. Det är inte ofta ett jobb är så kul! men så ska det ju vara nån gång ibland också. Så nu är jag några hundralappar rikare och jag planerar att spendera dom väl på freeport imorgon!
 
MVH // En trött donken-jobbande student! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0