Klantfia har gjort det igen!

Varför man aldrig ska åka longboard en fredagskväll efter ett par cider? Tja. Här är kanske svaret på det. Då kanske ni undrar, vad får man ut av det? Jag svarar: ett brutet knä. Tur att jag har världens bästa föräldrar som satt med mig på sjukhuset i 8 timmar utan att ens vara det minsta arga.  <3 sen hjälper det såklart att man hat väldens bästa Babe Anna som får med mig ut och matar med med subway när det behövs! Tack Anna du är fan guld! Finare än dig finns inte, det ska du veta! :) nu ska jag återgå till att inte kunna sova och sura för det. Kanske är gladare imorgon när dom ska göra om undergipset för hela skenan har glidigt ner och skaver nått fördjävligt! En bra grej är iaf att jag får åka taxi till skolan. Exklusivt!


Fyndfia har gjort det igen!


/bild: makeupstore/
 Tvingade med mig Kronlid igår ut på en liten shoppingrunda. fick med mig denna samt en neongul tröja med mig hem. Tröjan gick på 80 spänn vilket även en fattig donkenjobbande student har råd med. smink däremot kan diskuteras. Jag tycker i alla fall jag gjorde ett fynd igår när jag fick den för 193 kronor när orginalpris är 275pix. Min pappa höll inte med mig i "jag har gjort ett fynd"-delen.


Hello sunshines!

Ska precis ta mig en trevlig promenad till stan för att möta Kronlid för att sedan tjata i timtal! In med lurarna och musik: på!


Behövs ingen rubrik. videon säger allt


Nu är vi på g!

Sitter och designar mitt champagneglas till studenten. Har massor av planer. Vita linjer och fötter med glitter och text. Det blir bra. Klänningen levereras snart hem till mig nu :D Om en stund bär det av till gymmet för förberedelser inför reklaminspelningen. Ska bli skoj!


Fin med detaljer


Me to you - choklad

image descriptionimage description
Alla är så söta och fina. I lördags när jag kom hem till min pojk väntade denna sötisen på mig. Sedan hade vi en jättego myskväll med vofflor tillsammans med Kim och Oscar. Såg en väldigt spännande film, fast utan slut. låter det krångligt? Tidigare under kvällen så kom även min första babe hem till mig med en asgo bubbelchoklad. Hann dock inte ta kort på den innan den tog slut. men tack babe! jag saknar dig redan! skolan är inte desamma utan dig Anna! hoppas du har det kul på skidorna! pussiar


Fin i regnet och ett tips till alla studenter


Inhandlad i helgen för 200 balobas. Ett riktigt fynd tycker jag eftersom den blir perfekt om det skulle bli regn på studenten. Medans alla andra månste dölja sina fina klänningar under tråkiga jackor kan jag bara slänga på mig min genomskinliga regnjacka och aow! haha ne men fin och praktisk tycer jag den är i alla fall. Plasten är väldigt mjuk så den kan lätt tryckas ner i den allra minsta väskan eller var man nu skulle vilka trycka ner den.Silk Serum


Hittade precis räddningen till mitt hår som har vart som ett stort trassel ett bra tag nu. Det har inte spelat nån roll hur mycket balsam och shit man har använt, men nuså! Allt är uttrasslat och silkeslent utan att va det minsta fett. BRA DÄR EMMA. för detta arbete ger jag mig själv 2 bonuspoäng. vet dock inte vad jag ska med dom till menmen. Ger mig även en klapp på axeln eftersom jag lyckas tvätta för fösta gången i mitt liv i går kväll! var ensam hemma och tänkte flytta på mammas duk för att jag inte skulle råka spilla på den, när jag rycker bort den står och till min stora förfäran det ett colaglas på den och duken går på nolltid ifrån vit till brun. Menmen jag stoppar den i tvättmaskinen, häller i lite medel i alla fack för jag inte visst vilket det skulle i och lyckas få på nått megaprogram för att tvätta en ensam duk i 2 timmar. Rant blev den iaf, lyckas iallafall få bort allt (till och med lite vinfläckar som klantarslet pappa lyckas spilla) och tro fan att mamma ändå undra ha mage att klaga på dukfan sen. " den är ju inte stuken" åhhh!fick onda ögat när jag påpeka att den alltid är lite buklig. aja jag är iallafall förkutansvärt nöjd! :)


For what it is worth, you wounded me but I forgive you.


En kärlekshistoriaEn sjukt fin film som alla borde se. Annika <3 Per


EN MARSNATT

lite dramatisk rubrik sådära.

Jädra deppdag. Hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag, jahapjahaja så gick det med det. Smartaset blev sugen på att se en film för jag tänkte att jag var så trött så jag askulle somna undertiden, men NEJ. Nu ligger jag här klarvaken och uttråkad med en liten smula ångest. varför? kanske du ( min ända läsare) frågar sig. jo, för av alla oändligt många filmer var jag tvungen att välja paranormal acticity 3. Läskigast i den seriren måste jag säga. Så nu ligger jag i alla fall här och letar efter spöken, eller spölen som jag tydligen vill kalla dom eftersom jag stavade fel 3 ggr till det. Nu funderar jag på att tejpa mina hörlurar bara för att ha nått att göra och sen ska jag borsta tänderna för andra gången bara för att jag kan.

tänker lägga mig undet täcket och sura iallafall och hoppas jag är på bättre humör när jag vaknar. trots allt pappas birthday idag, skärpning. får fäl fixa en liten tårtjävel imorgon.


får kompensera mitt dåliga humör men en bild där jag ialla fall ler.


Gröngullilaröd

Sitter med min Babe i köket och tittar på big brother. Har precis målat naglarna också. Jahadå det har jag. Behöver fräschas upp på alla sätt som går efter denna bomben till sjukdom jag har haft under ett par dagar. Har även mölat ner så många vitaminer och sån möjlig skit i en och samma skål för att snabba på tillfrisknandet. (där av rubriken).funderar även på att pallra bort mina söta förkylda beståndsdelar och ta en dusch och hoppas på känslan av att bli en ny människa men vi får se hur det blir med det.


RSS 2.0