En fundering

 

Ska jag ta nån av dessa istället? vad svårt det blev nu! Friberg och frugan, HELP!


top secret


Funderar lite på om jag ska förska dra ett bus på min lille(?) pojk. Tänkte försöka smyga in den här bilden på hans iphöööne som bakgrund. skulle vara kul att se han min. Menmen jag har inte gjort det än så mina vänner, ni behöver ju inte skvallara än! ger en update om hans rekation om den är nått att ha eller inte. så an ni ju alltid testa sen på era boys. gå steget längre och ta en nakenbild vettja! haha puss


People change, now I´m a lamp

smarta ord /weheartit.com/


Känns som en riktigt bra helg väntar mig

Hejhej long time no see! tänker dock inte be om ursäkt för dålig update. Är för dryg för det helt enkelt.

Har vart en ganska händelserik vecka hitills och det verkar fortsätta så!

I Måndag plååååågades jag av längtan efter min Friberg

I tisdags var jag och tatuerade mig. Självklart följde min underbara fruga Maria med. Lyckades även med att starta ett storgräl. Bra där Emma.

I onsdags skrattade jag så mycket så min mage krampade bara för att min favoritpojk ringde mig på min rast och var väldigt rolig! Kollade sedan fotboll hos han på kvällen. ( HERREGUD VAD HÄNDER?!?!) satt dock uppdaterad med vad som hände i BB - huset helatiden. Sedan sov jag där.

I Dag skulle jag var duttig och cykla till skolan eftersom min doktor har sagt att jag så träna upp knät så. Vad händer när Emma Cyklar, pratar i telefonen och ska cykla upp på trottoaren? Tänker inte ens skriva det. ni kan gissa själva.

Fredag: träffa kronlid
Lördag: träffa madde,maria, johanna och kanske frida
söndag: träffa friberg för en sub och förmodligen massor av usa prat (eller?)
Måndag - tisdag hade jag tänkt mysa med med älskling. / you can´t make someone love you, you can only stalk them and hope for the best! somsagt, mitt motto.
/weheartit.com/


Sometimes all you need is BABETIME


Eller vad säger du babe??haha var det inte en jävligt charmig bild jag hittade långt bak i bildarkivet?


Virkade shorts

Denna urgulliga virkade skapelse fick följa med mig hem idag ( tillsammans med mycket annat såklart!) är supernöjd, dom har redan blivit en storfavorit. Dessa kommer bäras flitigt kan jag tala om. Tänker brunbrända ben med ett par höga klumpiga klackar.


Krulltott

Införskaffade en locktång idag. Jag och mamma drog igång den det första vi gjorde. Snuskigt nöjd Blev jag! Bättre bilder kommer när jag orkar ta några. Förmodligen nästa helg.

 

 


På jakt


Har letat efter min jacka som är på bilden i stort sett hela dagen.
Vart i hela helvete har du tatt vägen? Jag saknar ju dig.
Ska vara barnvakt åt mina små änglar imorgon och då hade den vart perfekt.
Inte för varm eller kall när man är ute och springer för livet och jagar små barn.
Dock blir det väl inte så mycket springande för mig ändå med tanke på mitt knä. Woha whoa.


"finar till" vilken hästsvans som helst på 30 sekunder!


Riktigt nöjd över att jag kom över en hårring från H&M för ett litet tag sedan.
Går från vardags till fin/fest toffs på mindre än 30 sekunder. (Beroende på hur mycket tid du vill lägga ner på själva "svansen" då såklart.) Bilden t.v så har jag tvinnat håret i platttången lite snabbt och slarvigt och den t.h har jag faktiskt sovit i så den är inte "tillgjord" alls, men skulle ändå inte banga på att gå ut så! gå ut i morgonfrillan, modigt! Iallafall om man heter Emma. Har fått många fina komplemanger med denna i håret!


Don't come back for me, I´ll run after you

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word
bild: weheartit


Nytt in Nytt utDagens trassel

image description

image description

Woha Whoa!

Weheartit.comHaha kan dom verkilgen tycka att det är såhär svårt?

Har var med Brorsan, babe den första och mamma idag och shoppat smycken till min balfrisyr. Ska ju som sagt på en provuppsätting imorgon. Tänkte även se om min balklänning har kommit till affären än. Fick hem min studentklänning idag. Satt som en smäck! kommer va snyggast, efter babe då såklart,haha! Nu hade jag iallafall tänkt plugga lite Fysik. Gjorde ett prov i skolan idag för jag SÖG totalt på det första! men nu jävlar fick Emma sin lilla efterlängtade geigenmoment! Lovely! Tror nästan på nästan alla rätt! awesome! fråga vad ni vill om svenska författare på 1900 talet och jag ger er svaret!
kösshej


Helgens hårtrassel

Den här frisyren hade jag i Helgen när jag skulle hem till min pojkes "barndomshem" och träffa hans släkt. Oj Vad gammalt det lät! Det var en liten smått nervös Emma med på gränsen till ett psyksammanbrott som försökte sätta upp sitt hår. Tog cirka 20 minuter att få det fint. Brukar gå lite fortare annars. Dock är bilden gammal men exakt samma frisyr. För att se lite extra fin och snäll ut hade jag i ett guldigt hårband. Väldigt fint och fick många komplimanger, kul!

 


Dagens hårtrassel

Tar Max 5 minuter att fixa och får
En fin toutch med silverringen.


Renovering - det var på tiden!


"Bli inte förvirrad mellan min personlighet och attityd. Min personlighet är vem jag är och min attityd beror på vem du är."


"Bli inte förvirrad mellan min personlighet och attityd. Min personlighet är vem jag är och min attityd beror på vem du är."
-smarta ord från en okänd människa!

Vart riktigt duktig idag. Har fått massa skolarbeten gjorda och har mer på g om man säger så. Är dock lite smådepp över att jag får säga hejdå till mitt liv som ballerina i över ett halvår. så hejdå till gruppen idag men tror inte att det sjukt in än. Tappar lusten lite på att när jag tänker på det, har ändå hållt på sen jag var en liten mini på 6 år. Hade inte ens lust att dra upp en diskussion med personer som ständigt ska ta mina ideer. Vilket kanske ändå var lite bra? eller? Aja nu tänkte jag lyssna på musik med gossip girl i bakrunden tills jag somnar och blir reda för en ny dag med nya tag imorgon!  -nattinatti!


jahaja whoa!


citat ifrån weheartit


RSS 2.0