2012-06-27

Det är väl inte riktigt på topp nu känner jag. Har haft feber sedan förra onsdagen, and it still going strong! om man säger så. Känns som om man missar en massa. Stressande - faktiskt. Som idag så har dom goa tjejorna en skitmysig (förmodar jag?) tjejfika. Är så fruktansvärt avundsjuk. Men jag kan meddela att jag tänker ta igen allt det jag missar ordentligt serru, sådetså!

Hjälp hur ska jag orka detta?

Har rast på jobbet och är ärligt talat helt död. Känner mig så iaf. Jag är helt slut, lock för öronen, ögonen rinner, fötterna svider och ryggen värker. Vill bara hem och dra täcket över huvudet och läsa revolt. Försöka glömma av det faktum att jag ska jobba i 2 dagar till. Helvetes 9 timmars pass på söndag. Något bra är ju i alla fall att jag jobbar tidiga tider. Nu ska jag springa och nödpissa och sen har jag gnällt löser för då ska jag klistra på smilet och gå ut och sälja big macs i rekord fart. Ska ni käka här kan ni ju leta upp tjejen på bilden och beställa ;)


Vero modaEn ny favorit. Enkel men fin.

La undan den tidigare under dagen vilket var en jädra tur. Dem släppte den igen precis när jag kom ut och då var det den ända i rätt storlek som fanns kvar. På dagen när jag var där fanns det 5-6 stycken i storlek small.


Midsommar

Nje kanske inte riktigt än, men snart så. Jag tyckte iallafall att det ar dags att börja kolla/köpa något att ha på sig. Idag var jag tillsammans med min pojk och min familj ute på shoppingjakt och föll pladask för denna. Var väl inte så mycket att fundera över så den fick följa med hem. Köpte även andra tröjor/byxor osv eftersom det var en "erbjudande" kväll. Så idag räknas hela min shopping som ett stort fynd.Jag är öl ingen mästerfotograf direkt men ni kan ju åtminstånde se hur den ser ut, ellerhur? ;)
Så det är förmodligen i denna jag kommer springa runt i på midsommar. Jag måste ääven tillägga att jag gick en promenad på cirka 1 mil idag. nöjd chey. ska göra samma sak imorgon!


Måndagens "dagens"


Varför inte lixom.


Dear diary, today a boy stole my heart and he won't give it back.


Rubriken stämmer väl inte riktigt. 28 Februari och innan det stämmer väl ännu bättre. Tack för det fina halsbandet älskling. ska ha på mig det jämt förutom på fyllan för då kanske jag tappar det!Student 2012 - Detta gjorde vi jävligt bra BABE!

Känns helt obeskrivligt. Kändes som nå "utanförkroppen" känsla om ni hajar? Typ det här är inte jag. Jag KAN bokstavligt talat inte klarat all matte/fysik osv. Jag valde ju en skittuff linje med svåra tillval. Är jag klar nu? Var det allt? Svar Ja. Just nu känns det fan som jag kan klara vad som helst. Måste säga att jag tycker det känns sjukt skönt att ha gett allt under gymnasiet. Jag "slarvade" (förstå mig rätt) inte bort tiden med att läsa "skitämnen" som jag hade klarat i sömnen. Utan gjorde alla mina "hat-svåra-jag-kommer-aldrig-klara-dessa-ämnen" Och tro på fan att jag klarat! Nu har jag dom roliga ämnen kvar! + att jag är behörig till i princip allt.


Louder stronger better higher faster - energi is high


Sex on fire


/weheartit/
Jahatjolahopp, behövde nog min 7 kilo choklad ätar kväll igår. Idag vaknade jag av ett samtal från babe och känner att jag är på mycet bättre humör. Eftersom jag var en surkärring igår och vägrade gå ut med  mina urgulliga vänner igår får jag kompensera det och gå ut idag istället. Och hör och häpna, men det ska faktiskt bli riktigt roligt. Det ända minuset är att jag missar BB-finalen. Men det får det va värt, har trots allt min inspelningsbara box så atte..aa. Och ja jag vet att man kan se allt på webben, men det är inte samma känsla utan 7 timmars reklam mellan varje break! Funderar på vad jag ska  hitta på nu. Jag vet vad jag borde göra om man säger så. Men har jag lust, nää jag gillar hur mitt rum ser ut, skitpraktiskt att inte behöva undra vart allt är, det ligger ju på golvet precis framför mig. good good. Har lyssnat på sex on fire hela "morgonen" nu, gillar när man bli nykär i en låt. hatade den dock när den kom ut så jag ör väl förförsta gången kär i den nu, tror jag. jag orkar faktiskt inte tänka ut det.


RSS 2.0