19 maj 2012 Emma och Alex


Tycker dansen är sjukt fin. Dansarna/skådespelarna från den nyinspelade versionen av "footloose" gör verkligen ett sjukt bra jobb. Varför drog vi inte till med en sånhär dans på dansgolvet Alex? Hade inte det vart en fruktansvärt bra idé? Istället för att köra en halvvals som vi inte har nån aning om vad vi håller på med? Snacka om att folk hade blitt impade. Ge oss en vecka att öva bara så kirrar vi denna dans...*HAHAHA* true story true story. Alex, jag vet ju att du tycker om mig på grund av alla mina ärligt talat alltså, SKITbra ideér.
Longboard på fyllan lixom, vem bangar? ;)

19 Maj 2012

Känns sjukt Aron, kommer ihåg hur vi gick till skolan med våra mammor i handen till första skoldagen någonsin och nu står vi på studentbalen.

A piece of advice, please?

Va fan ska jag göra? Har en geting i koppen. Dumma elaka geting. Han låter arg dessutom den jäveln. Surrar så högt att jag inte hör vad dom säger på bb. Skit också, varför gjorde jag såhär??? Såg ett geting, kom på att brorsan är super allergisk, dricker upp mitt te fort som fan och ställer koppen på. Om jag väntar lite kanske han kan drunkna i en droppe? Fast nä det är elakt. Finns ju en anledning till att jag inte slog ihjäl den. Så syrebrist under koppen kan jag ju inte hoppas på heller. Jag vill ju få ut han levande. Han kanske har en fru och barn och allt. Jag tror jag ropar på pappa. Problem löst!


Förberedelser

Det var en hel del förberedelser. Det var hår, det var smink, det var kläning. Och en massa mer. Men gud så kul det var. Var något av det bästa jag har gjort.

Är aldrig så glad som när jag är med dig

Igår var det bal. Jag kände mig verkligen superfin! Gick dessutom med världens finaste Alex. Skriver med om det med bilder imorgon, var en underbar dag. Så mycket kan jag säga.


Drick den - inspirerad av friberg

Ser riktigt fram emot onsdag. ska på inflyttningsfest hos min pöjk då. Ska bli riktigt roligt :)
Har ju inte fått festa ordentligt på 2 månader efter min fylleblablabla ni fattar nog :) fick ju inte dricka nått pga att jag tog tabetter för knät. Började lite smått i fredags nere hos Alex nr2 dit jag fick en konstig inbjudan. haha!
Sjukt hur jag som redan är lättpåverkad har blitt ännumer efter dert här. Detta lär bli en billig fylla. Sedan tänkte vi gå vidare till studentfesten nere i lilla staden. Ska bli ett skönt avbrott från alla måsten och allt plugg.
Hoppas det blir lika roligt som denna kvällen, minus att vi somnar på gräsmattan. ok?
Vi kan ju även skippa fyllebråk om betyg haha!

Dj fresh feat Sian evans - Louder

Lyssna på den med basen på max, då är den go den! Tänkte satsa på att lära mig inlines eftersom min longboard karriär fick ett sånt snabbt slut. Fram med hockyskydden! Det kanske hade vart bra om alla i denna staden hade på sig det när jag är ute och åker eftersom jag inte kan bromsa? Intressant tanke...
ANYWAY sitter här och tänkte skriva klart det sista i psykologin. fick dessutom reda på förut att jag redan skrivit för mycket. Det skulle vart 1 A4 för hela arbetet för att det skulle lätt gjort osv. Jag hörde 1 A4 på varje grej jag skrev om så min är liiiiiiite längre om man säger så.  Glömde även fråga läraren om adressen dit den skulle mailas. BRA DÄR! men det blir nästa problem.
Efter psykologin tänkte jag arbeta lite med cisco och efter det ska jag fan ge allt jag har kvar och satsa på fysiken. snuuuuskigt Kul skämt, eller?
Allt kommer nog sluta med att jag sitter och diggar med i Calling (lose my mind) ocj sjunger järnet i stället som jag brukar.
Är även av någon konstig anledning sugen på att grilla korv i regnet. Aja Alex kallar mig inte knäpp för inget iallafall. Tänkte ladda upp bilden ovanför eftersom jag ser oskyldig ut och den andra ser roliga ut. he he he.

Mitt sätt min humor

HAHAHAH

 

 


9/5-14-/5


Mormon? eller Glass?


Såhär ser jag ut just nu. helt orange enligt min mobil iallafall. kan väl säga att det inte helt stämmer med verkligheten. ANYHOW nu borde jag egentligen sitta och fixa inför min och Annas redovisning imorgon. men gör jag det? knappast. kanske borde forstätta nu iställer för att skriva att helt världelöst blogginlägg så ni läsare bara slösar er tid på att läsa skit? Hmm intessant tanke. Har gjort en massa shopping förresten! får visa upp den i veckan. Bra för snyggheten och garaderoben- men inte för plånboken. Har dock kommit tillbaka till jobbet igen efter min fylleolycka för circka 1.5 månad sen så snart rullar väl pengarna in igen *HAHAHAHA*
Nänä nu ropar mormonerna på mig!


Nytt

Införskaffade nya brillor för 79 kronor. Nästa gång ska jag vara modig och ta ett par i färg.


Nervositet

Hejhej bloggen. Sitter hör och har en sjukt stor klump i magen. Är så orolig att jag inte klarat mig på fysikprovet jag gjorde tidigare idag. Fysik och mattematik är 2 ämnen som jag har väldigt svårt för. är därför väldigt nöjd med mig själv som har läst matte A-D och även klarat fysik A och nu har jag precis tentat av fysik B. vill så gärna ha klarat mig. Skulle betyda så sjuk mycket. Det skulle faktiskt (ärligt) vara ett av dem bästa sakerna någonsin. Skulle få en sån sjuk kick och massa behövlig energi. Hoppas hoppas hoppas!


/weheartit.com/

vill tillbaka

Detta hade ju inte vart helt fel nu asså. Va så sjukt underbart :) Men nej Emma nu får du sluta drömma och göra det sista i fysiken. Så kan ju alla som har ett liv ha en trevlig kväll.


feels like summer

Bilder från sommaren 09. var 14 år och pytteliten :)

Vill ha sommar och jag vill ha det nu.

älskar hur fint "sommarhåret" blir med lite saltvatten.


.

diiiiiemotherfuuuucckkerr raaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjddddddddddddddrkvlmfgklnargnasrgäamnrgnasgöns gsäergärs ngärg chockald wsjfhli.bhaleshn.lsgrbn.sli bgs.g jaghatarskolangfdkgdkmng-dfgmd-öfgmd-öhgnttttttttttttttttttärs.

Det är så mina tankar går just nu. är på så sjukt dåligt humör! inget går som jag vill.

RSS 2.0